SAMSUN / VEZİRKÖPRÜ - Bahçekonak Ortaokulu

Bahçekonak Ortaokulu

Bahçekonak Mahallesi Vezirköprü / SAMSUN
Vizyon
Üstlendiği misyon çerçevesinde, eğitim çevresinde çağdaş, sosyal faaliyetleri ile aktif ve diğer eğitim kurumlarına öncü, kendini sürekli yenileyen arayışçı bir yapı oluşturma çabası içindedir. Yapılan tüm faaliyetlerde katılımcılığı esas alan, istekli ve kararlı bir tutum sergilemek, okulumuzun en önemli dinamiğini oluşturmaktadır.
Misyon
Bahçekonak Ortaokulu olarak; Bütün öğrencilerimizin davranış kurallarını bilen bildiğini uygulayan öğrenmeye istekli olan, öğrendiklerini günlük hayatta uygulayan, olaylar arasında ilişki kurabilen, iyiyi kötüyü ayır edebilen, bunlardan kendine ders çıkaran, bunları süreç içerisinde davranışa dönüştürebilen, saygılı, hoşgörülü, tertipli, düzenli, sorumluluk sahibi ve bu çerçevede hareket eden demokratik kişi haklarına saygılı karlarında tutarlı, akılcı, bilimsellik ilkesini esas edinen, vatanına ve milletine bağımlı, değişik kültürlerle etkileşim kurabilen iletişim yetisine sahip, teknolojiyi olumlu kullanan her türlü kaynağa ulaşıp bundan yararlanmasını bilen, öğrenmekten korkmayan araştıran kitabı amaç değil de bilgiye ulaşmada araç gören, sosyal, azimli, çalışkan, saygılı,çağdaş bireyler olarak yetişmesini istiyoruz.
Okulumuza ilçe merkezinden taksiler ile ulaşım sağlanabilmektedir.
Öğretmen servisi bulunmaktadır.
Okulumuz ilçe Merkezine 10 km , il merkezine 121 km uzaklıktadır.